LET’S PLAY A GAME - HOW WELL DO YOU KNOW ME? 😱🤔⁣
⁣
Сигурно сте забелязали, че много харесвам игрите и като цяло всякакъв тип въпросници, викторини и състезания. Затова днес ще ви разкажа няколко интересни и забавни неща за мен. 3 от изброените НЕ са верни - можете ли да познаете кои са те?⁣
⁣
1️⃣Като дете колекционирах салфетки, миришещи листчета, картички, тийн списания, пощенски марки и картинки на кечисти. ⁣
2️⃣Често грухтя, когато се смея.⁣
3️⃣Предпочитам да ми е по-студено, отколкото по-топло.
4️⃣Почти винаги, когато произнасям думи на английски, вметнати в българска реч, омекотявам Р-то. Приятелите ми често ми се смеят по този повод.⁣
5️⃣Не съм почитател на екстремните преживявания и никога не бих скочила с бънджи или някаква друга подобна щуротия.⁣
6️⃣Три неща, които винаги взимам с мен на път - ножица, сешоар и мокри кърпички.
7️⃣Още от малка съм много организирана и всичко, което си наумя трябва да се изпълни в срок, който съм си поставила. Старателно водя планер, в който записвам подробно какви задачи имам да свърша през следващите няколко дни. Понякога си правя планове за седмица-две напред, често се случва и да е за по-голям период от време.⁣
8️⃣В момента нямам домашен любимец, но в детството ми имахме рижав котарак, на име Пешо. ⁣
9️⃣Когато готвя около мен винаги е пълен хаос.⁣
🔟Страх ме е от скакалци. ⁣
⁣
Ще споделя в stories профилите на тези, които отговорят правилно. Чакам ви в коментарите.❤️⬇️

LET’S PLAY A GAME -...

💛WHY I LOVE INSTAGRAM💛

1. Инстаграм е креативност - можеш да създаваш изкуство с всеки пост.
2. Инстаграм е всичко на едно място - можеш да следваш приятелите си, различни брандове, бизнес акаунти и всяка една интригуваща личност по света.
3. Инстаграм е вдъхновение за пътешественици -  можеш да откриваш невероятни локации.
4. Инстаграм е нови приятелства - можеш да намериш хора със същите интереси като твоите.
5. Инстаграм е чувство - можеш да използваш своите публикации за да покажеш щастие и болка, да изкажеш благодарност или пък да се извиниш. 

💬 А какви са вашите причини да харесвате тази платформа?

📌Не забравяйте да си запазите този пост, за да ви е под ръка една от най-фотогеничните гледки в Лондон.

•••

1. Instagram is creativity - you can make art with every post.
2. Instagram is all-in-one -  it allows you to follow friends, brands, business accounts and any creative person around the world.
3. Instagram is travel inspiration - you can find out about new amazing places.
4. Instagram is new friends - you can meet with such a lovely people.
5. Instagram is a feeling - you can use your posts to show happiness or pain, to appreciate or apologize. 

💬Why do you like this amazing social platform?

📌Save this post for one of the most instagrammable views is London. 

#дапътувамезаедно

💛WHY I LOVE INSTAGRAM💛 1....

3 REASONS WHY I LOVE SUMMER MORE THAN WINTER🌴

🕰По-дългите дни
Имам чувството, че напоследък в 18:00ч. вече съм готова за сън. Навън е толкова студено и тъмно, че не ми остава нищо друго освен да се излежавам и да гледам сериали. 

🍉Плодовете
Така ми се хапват праскови, кайсии и диня в момента. Последните месеци прекалих с мандарините и сега едвам ги гледам. Добре, че има боровинки и банани...

🌊Дългите дни на плажа
Топли слънчеви лъчи, пясък в косите, морски бриз. С една дума - БЕЗВРЕМИЕ.

Някой друг като мен?🧐

3 REASONS WHY I LOVE...

Always capturing love signs.❤️

Спонтанно ви споделям този любовен кадър с пожелание за уютен и гушлив неделен ден!🧸

Always capturing love signs.❤️ Спонтанно...

LET’S PLAY A GAME - HOLIDAY DREAMS😍✨⁣
⁣
1. Изберете снимка от любимата си дестинация.⁣
2. Качете я на стори и разкажете какво ви допадна най-много там.⁣
3. Отбележете ме, а аз ще споделя всичките ви страхотни кадри.⁣
⁣
Нека поддържаме пътешественическия си дух и да чакаме с нетърпение времето, когато отново ще можем да пътуваме свободно. ✈️💕⁣

#дапътувамезаедно
⁣
*** ⁣ ⁣
1. Find a picture from your favourite trip.⁣
2. Post it on your story and tell us what you love about that place.⁣
3. Tag me - @sisiangelove and I will repost all your wonderful captures.⁣
⁣
Let’s keep our spirits up and look forward the time when we can travel again.🌍

LET’S PLAY A GAME -...

More views like this in 2021, please!😍💫

Споделям ви още едно приятно място за отдих в района на Банско - конна база “Пери Волас”, с. Бачево. Предлагат се разходки сред полето и преходи до съседните села, но ако не искате да яздите, сте свободни да разгледате района или да пробвате от местните специалитети в механата.

👨‍👩‍👧‍👦Базата е много подходяща и за семейства с деца. Освен обиколки с понита за най-малките, има и голям озеленен двор, където те могат да си играят и тичат на спокойствие. 

➡️Това пътуване около НГ ни се отрази толкова зареждащо, че решихме да го повторим след две седмици. Вие имате ли планове за скорошни бягства от града?

More views like this in...

01.01.2021г. - разходка върху замръзнало езеро на 2240м. височина😱😍

📍Как да стигнете:
Шофирайте до хижа Гоце Делчев, която се намира на 19км. от Банско. От там може да си вземете отворен лифт до хижа Безбог. Има една междинна спирка по средата, пътува се около 20-25мин. в посока, а билетът за отиване и връщане е 20лв. на човек. 

🏔Какво е усещането:
Гледката отгоре е приказна и имаш чувството, че си в облаците - понякога летят толкова ниско, че можеш да ги докоснеш. Въздухът е чист и студен, а снегът е покрил и вледенил цялото езеро, което в момента се превръща в идеално място за отдих и любуване на тази бяла красота. 

🍽Къде да хапнете:
Хижата и малкото заведение пред нея за отворени за посетители. Предлагат готвени ястия и топли напитки, с които да се сгреете преди да потеглите обратно към лифта. 

••• 

➡️02.02.2021г. 
Днес пък ще празнувам имен ден, за който много малко хора знаят. Но аз обичам да си казвам и да си чета честитките в последствие😂❤️

01.01.2021г. - разходка върху замръзнало...

🌟2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🌟

Нека новата година ви донесе много положителни емоции, весели приключения и приказна любов! Бъдете здрави и щастливи!❤️

➡️В баницата и в питката открих 3 късметчета - къща в чужбина, далечно пътуване и сватба...😅На вас какво ви се падна?

🌟2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🌟 Нека новата година ви...

13 неща, които не знаете за мен

Наскоро в Instagram беше модерно всеки да пише в stories различни факти за себе си. Затова реших в този пост да ви разкажа няколко неща, за да може да ме опознаете малко повече.

***Обожавам да танцувам! Напоследък предимно вкъщи – пред огледалото. Обичам да си измислям движения и да правя хореографии. Когато отида на дискотека рядко сядам на стола – определено се зареждам с положителни емоции и настроението ми е страхотно, стига да има музика и танци. Като по-малка съм тренирала модерен балет в продължение на няколко години, но не професионално. Все още помня част от стъпките.

***Като казах музика – това е другото нещо, без което не мога. Когато излизам от вкъщи винаги съм със слушалки в ушите. Независимо дали отивам до магазина, до работата ми или да се срещна с някого. Слушам почти всичко, предимно комерсиален поп, български рап и черно.

***Правя го навсякъде. Под душа, в колата, в хола. За пеенето говоря. Обаче толкова фалшиво, че всеки, който е покрай мен в този момент, ме моли най-учтиво да спра. Само детските песни ги докарвам… все пак в градината трябва да се приспиваме по някакъв начин.

 ***Още от малка съм много организирана и всичко, което си наумя трябва да се изпълни в срок, който съм си поставила. Старателно водя планер, в който записвам подробно какви задачи имам да свърша през следващите няколко дни. Понякога си правя планове за седмица-две напред, често се случва и да е за по-голям период от време. Близките ми са свикнали, въпреки че понякога се дразнят. И как няма, като искам да знам какво ще правим на 03.11.2020г. – например.

***В телефона си имам списъци за всичко, което се сетите. Ресторанти, които искам да посетя. Интересни места в България. Мечтани дестинации. Какво трябва да свърша. Какво трябва да купя. Книги, които искам да прочета. Филми, които искам да гледам. Идеи и заглавия за блог-постове. Всичко.

***Много съм упорита и винаги довършвам докрай нещата, с които съм се захванала. Разбира се за всяко нещо си има изключение. Това, с което не мога да се справя от години вече е да започна да карам кола. Имам книжка, опитвала съм се няколко пъти да шофирам с и без придружител. Имам приятели, които любезно си преотстъпват колите само и само да ме подтикнат да се отпусна по някакъв начин и да започна да карам, но не… нямам желание, може би и ме е малко страх. Не съм сигурна точно от къде идва проблемът. Например, ако карам на някакво самотно местенце, без хора и коли около мен се справям добре – управлението в спокойна обстановка със сигурност не е част от нещата, които ме притесняват. Но когато около мен, от двете ми страни има коли и улицата е тясна… до там съм. Веднъж, първият ми път всъщност, когато реших да шофирам, малко след като бях взела книжка, прибирах едни приятели след парти в Студентски град. За едно шофиране ми се случиха толкова много неща, че вече не искам да заставам зад волана – спряха ме полицаи за проверка (първо каране, първа проверка – до тук добре). Спрях на един светофар, изгасна ми колата. Светна зелено, а аз не успявах да я запаля. Отзад започнаха да ми бибипкат и да ме заобикалят… в старанието си да включа двигателя – включих чистачките, след което, не знам как… и алармата на колата. На приятелите ми им беше доста забавно тогава. До ден днешен част от тях ми напомнят този случай.

***Въпреки, че не се справям с шофирането съм много добър навигатор. Когато пътувам с компания винаги давам указания накъде трябва да се кара. (Понякога казвам „надясно“ и соча в обратната посока, но това е отделен въпрос!).

***Любимият ми празник е Коледа. Украсявам елхата поне месец предварително, като всяка година си купувам поне по 2-3 нови играчки. Всяка от тях е различна и ми носи спомени, тъй като си ги събирам от 18-годишна. Обичам да ми ухае на портокали, ванилия и коледни сладки. Харесвам празничните светлинки, немския базар пред Народния театър,  пухкавите чорапки, топлите завивки, „Сам вкъщи“ и песните от типа: „All I want for Christmas is you“.

***Ще спомена нещо, което сигурно вече знаете. Обичам да пътувам. Искам да посетя всяко едно кътче по света, да се запозная с различни култури и традиции, да опитвам разнообразна храна, характерна за посетените места и да усещам атмосферата, която се носи във въздуха. Няма нещо, което да ме зарежда повече от това!

***Обичам да готвя, въпреки че последните месеци не ми остава много време. Сладките неща са ми голямата страст и тъй като рядко успявам да си приготвя нещо в домашна обстановка си позволявам да ям навън, а десертите са задължителни.

***Като заговорих за храна има нещо, което ям всеки ден. Целогодишно. И това е сладолед. Вкъщи винаги има поне по една кутия и вечер, преди лягане си хапвам в леглото.

***Сутрин не пия кафе. Това, което ме тонизира е вода с половин изстискан лимон. Скоро разбрах, че не е хубаво да е на гладно, въпреки че с години така съм го пила. Вече хапвам плод преди това и се чувствам добре през целия ден.

***И накрая нещо забавно и една идея странно. Доста често ми се случва да грухтя, когато се смея. Ако сте гледали филма „Мис таен агент“, знаете за какво говоря. Правя го без да искам, несъзнателно, още от много малка. На хората в обкръжението ми вече не им прави впечатление, но когато се случи пред непознат човек, винаги е много комична ситуация. Казват, че в това ми е чарът, но аз не съм много убедена. Все си мисля, че е в широката усмивка 🙂

44232068_1973895366242772_5632354274420719616_n

Това беше от мен засега. Надявам се публикацията да ви е харесала. Ще ми е интересно да разбера дали някое от тези неща се отнася и за вас.

Целувки и до скоро!

XOXO
signature

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Не искате да пропуснете някой мой пост?
Регистрирайте своя email адрес тук, за да получавате известия при всяка нова статия.

Previous
Безглутенови веган палачинки
13 неща, които не знаете за мен