МОДНО МАСТИЛО📝 Стилът на всяка една от нас преминава през...

МОДНО МАСТИЛО📝 Стилът на всяка една от нас преминава през...

4 months of love and happiness❤️

4 months of love and happiness❤️

CASUAL OUTFIT POST + КОД ЗА ОТСТЪПКА🛍 Този месец съм...

CASUAL OUTFIT POST + КОД ЗА ОТСТЪПКА🛍 Този месец съм...

🤍🤍🤍

🤍🤍🤍

ВКУСЕН И ХРУПКАВ GIVEAWAY🍿 Миналата седмица ви споделих за здравословните...

ВКУСЕН И ХРУПКАВ GIVEAWAY🍿 Миналата седмица ви споделих за здравословните...

GIVEAWAY - СПЕЧЕЛИ ОКТОМВРИЙСКАТА КУТИЯ ОТ @kibrit_bg С ПРОДУКТИ НА...

GIVEAWAY - СПЕЧЕЛИ ОКТОМВРИЙСКАТА КУТИЯ ОТ @kibrit_bg С ПРОДУКТИ НА...

МЕСТА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В САНДАНСКИ + OUTFIT INSPO✨ След петъчната...

МЕСТА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ В САНДАНСКИ + OUTFIT INSPO✨ След петъчната...

BREATHTAKING VIEW🌄 Ако все още не сте попадали на това...

BREATHTAKING VIEW🌄 Ако все още не сте попадали на това...

13 неща, които не знаете за мен

Наскоро в Instagram беше модерно всеки да пише в stories различни факти за себе си. Затова реших в този пост да ви разкажа няколко неща, за да може да ме опознаете малко повече.

***Обожавам да танцувам! Напоследък предимно вкъщи – пред огледалото. Обичам да си измислям движения и да правя хореографии. Когато отида на дискотека рядко сядам на стола – определено се зареждам с положителни емоции и настроението ми е страхотно, стига да има музика и танци. Като по-малка съм тренирала модерен балет в продължение на няколко години, но не професионално. Все още помня част от стъпките.

***Като казах музика – това е другото нещо, без което не мога. Когато излизам от вкъщи винаги съм със слушалки в ушите. Независимо дали отивам до магазина, до работата ми или да се срещна с някого. Слушам почти всичко, предимно комерсиален поп, български рап и черно.

***Правя го навсякъде. Под душа, в колата, в хола. За пеенето говоря. Обаче толкова фалшиво, че всеки, който е покрай мен в този момент, ме моли най-учтиво да спра. Само детските песни ги докарвам… все пак в градината трябва да се приспиваме по някакъв начин.

 ***Още от малка съм много организирана и всичко, което си наумя трябва да се изпълни в срок, който съм си поставила. Старателно водя планер, в който записвам подробно какви задачи имам да свърша през следващите няколко дни. Понякога си правя планове за седмица-две напред, често се случва и да е за по-голям период от време. Близките ми са свикнали, въпреки че понякога се дразнят. И как няма, като искам да знам какво ще правим на 03.11.2020г. – например.

***В телефона си имам списъци за всичко, което се сетите. Ресторанти, които искам да посетя. Интересни места в България. Мечтани дестинации. Какво трябва да свърша. Какво трябва да купя. Книги, които искам да прочета. Филми, които искам да гледам. Идеи и заглавия за блог-постове. Всичко.

***Много съм упорита и винаги довършвам докрай нещата, с които съм се захванала. Разбира се за всяко нещо си има изключение. Това, с което не мога да се справя от години вече е да започна да карам кола. Имам книжка, опитвала съм се няколко пъти да шофирам с и без придружител. Имам приятели, които любезно си преотстъпват колите само и само да ме подтикнат да се отпусна по някакъв начин и да започна да карам, но не… нямам желание, може би и ме е малко страх. Не съм сигурна точно от къде идва проблемът. Например, ако карам на някакво самотно местенце, без хора и коли около мен се справям добре – управлението в спокойна обстановка със сигурност не е част от нещата, които ме притесняват. Но когато около мен, от двете ми страни има коли и улицата е тясна… до там съм. Веднъж, първият ми път всъщност, когато реших да шофирам, малко след като бях взела книжка, прибирах едни приятели след парти в Студентски град. За едно шофиране ми се случиха толкова много неща, че вече не искам да заставам зад волана – спряха ме полицаи за проверка (първо каране, първа проверка – до тук добре). Спрях на един светофар, изгасна ми колата. Светна зелено, а аз не успявах да я запаля. Отзад започнаха да ми бибипкат и да ме заобикалят… в старанието си да включа двигателя – включих чистачките, след което, не знам как… и алармата на колата. На приятелите ми им беше доста забавно тогава. До ден днешен част от тях ми напомнят този случай.

***Въпреки, че не се справям с шофирането съм много добър навигатор. Когато пътувам с компания винаги давам указания накъде трябва да се кара. (Понякога казвам „надясно“ и соча в обратната посока, но това е отделен въпрос!).

***Любимият ми празник е Коледа. Украсявам елхата поне месец предварително, като всяка година си купувам поне по 2-3 нови играчки. Всяка от тях е различна и ми носи спомени, тъй като си ги събирам от 18-годишна. Обичам да ми ухае на портокали, ванилия и коледни сладки. Харесвам празничните светлинки, немския базар пред Народния театър,  пухкавите чорапки, топлите завивки, „Сам вкъщи“ и песните от типа: „All I want for Christmas is you“.

***Ще спомена нещо, което сигурно вече знаете. Обичам да пътувам. Искам да посетя всяко едно кътче по света, да се запозная с различни култури и традиции, да опитвам разнообразна храна, характерна за посетените места и да усещам атмосферата, която се носи във въздуха. Няма нещо, което да ме зарежда повече от това!

***Обичам да готвя, въпреки че последните месеци не ми остава много време. Сладките неща са ми голямата страст и тъй като рядко успявам да си приготвя нещо в домашна обстановка си позволявам да ям навън, а десертите са задължителни.

***Като заговорих за храна има нещо, което ям всеки ден. Целогодишно. И това е сладолед. Вкъщи винаги има поне по една кутия и вечер, преди лягане си хапвам в леглото.

***Сутрин не пия кафе. Това, което ме тонизира е вода с половин изстискан лимон. Скоро разбрах, че не е хубаво да е на гладно, въпреки че с години така съм го пила. Вече хапвам плод преди това и се чувствам добре през целия ден.

***И накрая нещо забавно и една идея странно. Доста често ми се случва да грухтя, когато се смея. Ако сте гледали филма „Мис таен агент“, знаете за какво говоря. Правя го без да искам, несъзнателно, още от много малка. На хората в обкръжението ми вече не им прави впечатление, но когато се случи пред непознат човек, винаги е много комична ситуация. Казват, че в това ми е чарът, но аз не съм много убедена. Все си мисля, че е в широката усмивка 🙂

44232068_1973895366242772_5632354274420719616_n

Това беше от мен засега. Надявам се публикацията да ви е харесала. Ще ми е интересно да разбера дали някое от тези неща се отнася и за вас.

Целувки и до скоро!

XOXO
signature

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Не искате да пропуснете някой мой пост?
Регистрирайте своя email адрес тук, за да получавате известия при всяка нова статия.

Previous
Безглутенови веган палачинки
13 неща, които не знаете за мен