No any image found. Please check it again or try with another instagram account.

Къде да си направим коледна фотосесия в София?

Днес ви взимам с мен на семейната ни фотосесия. След дълъг подбор и сравняване на декори, обстановка и цени, попаднахме на място, пълно с празничен дух, брокат и топлина. А какво е Коледа без тези три неща, нали?

Студиото се нарича “Фотосесии София”, а още влизайки от вратата се запознаваме с чаровната Алекс, която ни посреща с усмивка. И понеже ми се иска да ви потопя изцяло в магията, която са създали тя и мъжа ѝ, ще ви покажа подробно елементите от ръчно изработените 5 декора в помещението – можете да прецените дали да включите всички в своите кадри или само някои от тях. Съветвам ви да се спрете на първото ми предложение, защото всеки е уникален сам по себе си и със сигурност ще ви остане мил спомен. Е, започвам:

Декор 1:

Името му с право е “Уютна Коледа”. Пресъздава обстановка на празнично украсен дом, очакващ вълшебството на празника. Камина, пред която е опънато пухкаво одеяло, гирлянди, дървени елементи, светещи фенери, грееща звезда, елхи и разбира се… подаръци. Люлеещото се конче е страхотна атракция за децата – дори тези, които са по-притеснителни, веднага ще се отпуснат и ще се почувстват все едно са си у дома. Това кътче е подходящо за снимки на цялото семейство, а цветовете, които ще съвпадат с атмосферата са червено, кафяво и бяло. Може да включите и тъмно зелено или тъмно синьо в облеклото, но съветът ми е да има цвят, който да съчетава дрехите на всички присъстващи. Показвам ви наш кадър, който вече зае мястото си разпечатан върху хладилника вкъщи – за да сме в тон, решихме да сме с бели ризи и сини дънки. А по усмивката на Алек ясно си личи колко приятно беше преживяването.

Декор 2:

Тук изведнъж се озоваваме пред входната врата на същия уютен дом. Украсена е с лампички и борови клонки, а встрани от нея виждаме и кутия за изпращане на писма до Дядо Коледа. Фенерите на прага отразяват бялата приказка наоколо, звънчетата сякаш ни приветстват за добре дошли, а заскрежените прозорци ни подсказват за магичните моменти, които ни предстоят. Облечете се удобно, вземете си връхни дрехи, шапка, шал, както и почистени обувки, за да се гмурнете в снежната красота на този декор. 

Декор 3:

Продължаваме към следващия тематичен кът – “Коледна приказка” или така любимият на всички изчистен стил със зелени тонове и бохо елементи. Лягаме върху плетено одеяло, сгушени до най-близките си хора, а handmade елхите от шишарки ни носят несравнимо ухание с аромат на гора. Имаме и книга с картинки, която можем да разгледаме с децата, облягайки се на плюшени възглавници. Коледни звезди, джуджета, дървени кончета – все чудни детайли, които ще откриете тук. Облечете най-хубавите си пижами, а към тях може да добавите и коледни шапки, които са на разположение в студиото. 

Декор 4:

Пренасяме се заедно към следващия семпъл и изчистен декор. Тук отново заставаме един до друг, върху модерно кресло в светло сив цвят. Около него създават настроение безброй лампички с приятна топла светлина, които покриват елхите и елементите по стената. Под краката ни има опаковани подаръци, които също може да се включат в кадрите – размяната на изненади винаги носи щастие! Изберете бляскави тоалети, за да са в синхрон с грейналите ви лица.

Декор 5:

Не на последно място по красота ви отвеждам и до последния декор – “Вълшебен град”. Той е подходящ за най-малките посетители на студиото, които ще полетят над снежните покриви, настанени удобно върху специално изработената за тях шейна. Тук малчуганите ще бъдат сами и ще изпращат целувки към обектива. Ако разполагате с цветен пуловер или шарени чорапки – донесете ги. Ще се впишат идеално в тази приказна картина. 

Ще се радвам да споделите впечатления, когато посетите студиото. А тук може да получите допълнителна информация за цените и различните услуги, които се предлагат: 

И с последно намигване напомням, че Коледа чука на вратата – може да зарадвате близките си с ваучер за семейна фотосесия! 😉 

Това беше от мен! Надявам се, че статията ви е била полезна и интересна! Ако ви се чете още, тук ще откриете предишния ми пост: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН Весели и топли празници на всички!

XOXO
signature

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

No Comments Yet.

Не искате да пропуснете някой мой пост?
Регистрирайте своя email адрес тук, за да получавате известия при всяка нова статия.

Previous
Организация на първи рожден ден
Къде да си направим коледна фотосесия в София?