LET’S PLAY A GAME - HOW WELL DO YOU KNOW ME? 😱🤔⁣
⁣
Сигурно сте забелязали, че много харесвам игрите и като цяло всякакъв тип въпросници, викторини и състезания. Затова днес ще ви разкажа няколко интересни и забавни неща за мен. 3 от изброените НЕ са верни - можете ли да познаете кои са те?⁣
⁣
1️⃣Като дете колекционирах салфетки, миришещи листчета, картички, тийн списания, пощенски марки и картинки на кечисти. ⁣
2️⃣Често грухтя, когато се смея.⁣
3️⃣Предпочитам да ми е по-студено, отколкото по-топло.
4️⃣Почти винаги, когато произнасям думи на английски, вметнати в българска реч, омекотявам Р-то. Приятелите ми често ми се смеят по този повод.⁣
5️⃣Не съм почитател на екстремните преживявания и никога не бих скочила с бънджи или някаква друга подобна щуротия.⁣
6️⃣Три неща, които винаги взимам с мен на път - ножица, сешоар и мокри кърпички.
7️⃣Още от малка съм много организирана и всичко, което си наумя трябва да се изпълни в срок, който съм си поставила. Старателно водя планер, в който записвам подробно какви задачи имам да свърша през следващите няколко дни. Понякога си правя планове за седмица-две напред, често се случва и да е за по-голям период от време.⁣
8️⃣В момента нямам домашен любимец, но в детството ми имахме рижав котарак, на име Пешо. ⁣
9️⃣Когато готвя около мен винаги е пълен хаос.⁣
🔟Страх ме е от скакалци. ⁣
⁣
Ще споделя в stories профилите на тези, които отговорят правилно. Чакам ви в коментарите.❤️⬇️

LET’S PLAY A GAME -...

💛WHY I LOVE INSTAGRAM💛

1. Инстаграм е креативност - можеш да създаваш изкуство с всеки пост.
2. Инстаграм е всичко на едно място - можеш да следваш приятелите си, различни брандове, бизнес акаунти и всяка една интригуваща личност по света.
3. Инстаграм е вдъхновение за пътешественици -  можеш да откриваш невероятни локации.
4. Инстаграм е нови приятелства - можеш да намериш хора със същите интереси като твоите.
5. Инстаграм е чувство - можеш да използваш своите публикации за да покажеш щастие и болка, да изкажеш благодарност или пък да се извиниш. 

💬 А какви са вашите причини да харесвате тази платформа?

📌Не забравяйте да си запазите този пост, за да ви е под ръка една от най-фотогеничните гледки в Лондон.

•••

1. Instagram is creativity - you can make art with every post.
2. Instagram is all-in-one -  it allows you to follow friends, brands, business accounts and any creative person around the world.
3. Instagram is travel inspiration - you can find out about new amazing places.
4. Instagram is new friends - you can meet with such a lovely people.
5. Instagram is a feeling - you can use your posts to show happiness or pain, to appreciate or apologize. 

💬Why do you like this amazing social platform?

📌Save this post for one of the most instagrammable views is London. 

#дапътувамезаедно

💛WHY I LOVE INSTAGRAM💛 1....

3 REASONS WHY I LOVE SUMMER MORE THAN WINTER🌴

🕰По-дългите дни
Имам чувството, че напоследък в 18:00ч. вече съм готова за сън. Навън е толкова студено и тъмно, че не ми остава нищо друго освен да се излежавам и да гледам сериали. 

🍉Плодовете
Така ми се хапват праскови, кайсии и диня в момента. Последните месеци прекалих с мандарините и сега едвам ги гледам. Добре, че има боровинки и банани...

🌊Дългите дни на плажа
Топли слънчеви лъчи, пясък в косите, морски бриз. С една дума - БЕЗВРЕМИЕ.

Някой друг като мен?🧐

3 REASONS WHY I LOVE...

Always capturing love signs.❤️

Спонтанно ви споделям този любовен кадър с пожелание за уютен и гушлив неделен ден!🧸

Always capturing love signs.❤️ Спонтанно...

LET’S PLAY A GAME - HOLIDAY DREAMS😍✨⁣
⁣
1. Изберете снимка от любимата си дестинация.⁣
2. Качете я на стори и разкажете какво ви допадна най-много там.⁣
3. Отбележете ме, а аз ще споделя всичките ви страхотни кадри.⁣
⁣
Нека поддържаме пътешественическия си дух и да чакаме с нетърпение времето, когато отново ще можем да пътуваме свободно. ✈️💕⁣

#дапътувамезаедно
⁣
*** ⁣ ⁣
1. Find a picture from your favourite trip.⁣
2. Post it on your story and tell us what you love about that place.⁣
3. Tag me - @sisiangelove and I will repost all your wonderful captures.⁣
⁣
Let’s keep our spirits up and look forward the time when we can travel again.🌍

LET’S PLAY A GAME -...

More views like this in 2021, please!😍💫

Споделям ви още едно приятно място за отдих в района на Банско - конна база “Пери Волас”, с. Бачево. Предлагат се разходки сред полето и преходи до съседните села, но ако не искате да яздите, сте свободни да разгледате района или да пробвате от местните специалитети в механата.

👨‍👩‍👧‍👦Базата е много подходяща и за семейства с деца. Освен обиколки с понита за най-малките, има и голям озеленен двор, където те могат да си играят и тичат на спокойствие. 

➡️Това пътуване около НГ ни се отрази толкова зареждащо, че решихме да го повторим след две седмици. Вие имате ли планове за скорошни бягства от града?

More views like this in...

01.01.2021г. - разходка върху замръзнало езеро на 2240м. височина😱😍

📍Как да стигнете:
Шофирайте до хижа Гоце Делчев, която се намира на 19км. от Банско. От там може да си вземете отворен лифт до хижа Безбог. Има една междинна спирка по средата, пътува се около 20-25мин. в посока, а билетът за отиване и връщане е 20лв. на човек. 

🏔Какво е усещането:
Гледката отгоре е приказна и имаш чувството, че си в облаците - понякога летят толкова ниско, че можеш да ги докоснеш. Въздухът е чист и студен, а снегът е покрил и вледенил цялото езеро, което в момента се превръща в идеално място за отдих и любуване на тази бяла красота. 

🍽Къде да хапнете:
Хижата и малкото заведение пред нея за отворени за посетители. Предлагат готвени ястия и топли напитки, с които да се сгреете преди да потеглите обратно към лифта. 

••• 

➡️02.02.2021г. 
Днес пък ще празнувам имен ден, за който много малко хора знаят. Но аз обичам да си казвам и да си чета честитките в последствие😂❤️

01.01.2021г. - разходка върху замръзнало...

🌟2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🌟

Нека новата година ви донесе много положителни емоции, весели приключения и приказна любов! Бъдете здрави и щастливи!❤️

➡️В баницата и в питката открих 3 късметчета - къща в чужбина, далечно пътуване и сватба...😅На вас какво ви се падна?

🌟2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🌟 Нека новата година ви...

ТОП 6 “INSTA SPOTS” НА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

1. KITE BAR

Няма как да не започна тази класация с прочутите ангелски крила на Kite Bar, Градина. През последните години съм виждала безкрайно много снимки, направени на това място и определено мога да кажа, че е една от най-интересните локации за красиви кадри по Черноморието. Освен крилата, ще ви направят впечатление цветната арка на входа към заведението, която прилича на дъга и сърфовете, от едната страна на бара. Запечатайте някой кадър и там… все пак, кое друго заведение може да се похвали с толкова insta spots, събрани на едно място?!

2. SGARDEN BEACH CLUB

Едно от най-фотогеничните места това лято е люлката с надпис: “I WISH I COULD STAY HERE FOREVER” , намираща се на Къмпинг Градина. Трябва да знаете, обаче, че ако сте в района на Kite bar, това местенце изобщо не е толкова близо до вас. Тръгвайки пеша по брега, ще ви отнеме 20-тина минути, докато я откриете. Другият вариант да стигнете до там е с кола – въведете в навигацията “SGarden bar&food” или “Catedralle Del Mar”. Между двете заведения веднага ще забележите този нашумял дървен фото кът.

3. VERANO

Това е един от beach баровете, на които бих могла да прекарам цяло лято – спокойна обстановка, приятна музика, коктейли и най-вкусната пица на света, без да преувеличавам. Разбира се, и тук има отделен кът, на който хората могат да си сътворят шарени и готини кадри – цветните сърфове от едната страна на заведението са тотален хит. Ще откриете също и плажен душ, под формата на сърф, който отново е в най-различни форми и боички.

*Запазете си места от по-рано, защото ако отидете в последния момент е много голяма вероятността да не могат да ви настанят.

4. BAMBOO BEACH

Това място се намира в местност “Буджака” и ме спечели с приятна атмосфера и хубава музика. Дървените мебели и декоративните елементи в пастелни цветове създават настроение още с пристигането в заливчето, а хората се забавляват и танцуват по цял ден. ⁣Вървейки по дървената пътека ще забележите бамбукови арки, украсени с розови цветя и интересни послания, които се вписват идеално в понятието “instagrammable place”:)Запазете си места за плаж поне седмица предварително, особено ако планирате да го посетите през уикенда. След 20ч. е доста по-спокойно и можете да се разходите дори само за вечеря с красива гледка към морето. Храната допадна на цялата компания, а на мен лично ми е фаворит пастата с фондю от сирена&бекон.⁣

5. SUMMER MOOD

Пренасяме се още по на юг и стигаме до централния плаж в Лозенец. Заведението се нарича Summer mood, а от едната му страна е нарисуван гигантски октопод, който направо си “крещи” за снимка с него. Няма как да не са ви попадали летни кадри от това заведение – изключително фотогенични и забавни са, затова не забравяйте да се отбиете при следващата ви разходка до там.

6. SILISTAR BEACH

Силистар е един от най-красивите заливи на нашето Черноморие и всеки път го посещавам с огромно удоволствие – спокойно море, бистра вода и ситен пясък. Намира се на 5 км. южно от любимия Синеморец и е почти преди границата ни с Турция. Точно там, по средата на плажната ивица, са изработили красива дървена люлка, напомняща на тези от по-далечни дестинации – Бали и Малдивите.

Tips&Tricks:
Ето няколко съвета как кадрите ви от там да приличат на картички:
⁃ Снимайте люлката с изглед към морето, а не към гората;
⁃ Отдалечете се от обекта достатъчно и се постарайте да го позиционирате в средата на екрана;
⁃ Изравнете хоризонта;
⁃ Опитайте се да не включвате други хора в снимката – през деня това е почти невъзможно, но ако изчакате следобедните часове, със сигурност ще ви се получи.

Трябва да имате предвид, че тази година липсват заведения на плажа – чадъри, шатри и шезлонзи също. Носете си напитки и нещо за хапване, особено ако планирате да останете през целия ден.

Надявам се, че статията ви е била интересна и полезна! Поздрави и много прегръдки от мен!

XOXO
signature

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Не искате да пропуснете някой мой пост?
Регистрирайте своя email адрес тук, за да получавате известия при всяка нова статия.

Previous
Тенденциите при дамското бельо
ТОП 6 “INSTA SPOTS” НА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ