No any image found. Please check it again or try with another instagram account.

ТОП 6 “INSTA SPOTS” НА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

1. KITE BAR

Няма как да не започна тази класация с прочутите ангелски крила на Kite Bar, Градина. През последните години съм виждала безкрайно много снимки, направени на това място и определено мога да кажа, че е една от най-интересните локации за красиви кадри по Черноморието. Освен крилата, ще ви направят впечатление цветната арка на входа към заведението, която прилича на дъга и сърфовете, от едната страна на бара. Запечатайте някой кадър и там… все пак, кое друго заведение може да се похвали с толкова insta spots, събрани на едно място?!

2. SGARDEN BEACH CLUB

Едно от най-фотогеничните места това лято е люлката с надпис: “I WISH I COULD STAY HERE FOREVER” , намираща се на Къмпинг Градина. Трябва да знаете, обаче, че ако сте в района на Kite bar, това местенце изобщо не е толкова близо до вас. Тръгвайки пеша по брега, ще ви отнеме 20-тина минути, докато я откриете. Другият вариант да стигнете до там е с кола – въведете в навигацията “SGarden bar&food” или “Catedralle Del Mar”. Между двете заведения веднага ще забележите този нашумял дървен фото кът.

3. VERANO

Това е един от beach баровете, на които бих могла да прекарам цяло лято – спокойна обстановка, приятна музика, коктейли и най-вкусната пица на света, без да преувеличавам. Разбира се, и тук има отделен кът, на който хората могат да си сътворят шарени и готини кадри – цветните сърфове от едната страна на заведението са тотален хит. Ще откриете също и плажен душ, под формата на сърф, който отново е в най-различни форми и боички.

*Запазете си места от по-рано, защото ако отидете в последния момент е много голяма вероятността да не могат да ви настанят.

4. BAMBOO BEACH

Това място се намира в местност “Буджака” и ме спечели с приятна атмосфера и хубава музика. Дървените мебели и декоративните елементи в пастелни цветове създават настроение още с пристигането в заливчето, а хората се забавляват и танцуват по цял ден. ⁣Вървейки по дървената пътека ще забележите бамбукови арки, украсени с розови цветя и интересни послания, които се вписват идеално в понятието “instagrammable place”:)Запазете си места за плаж поне седмица предварително, особено ако планирате да го посетите през уикенда. След 20ч. е доста по-спокойно и можете да се разходите дори само за вечеря с красива гледка към морето. Храната допадна на цялата компания, а на мен лично ми е фаворит пастата с фондю от сирена&бекон.⁣

5. SUMMER MOOD

Пренасяме се още по на юг и стигаме до централния плаж в Лозенец. Заведението се нарича Summer mood, а от едната му страна е нарисуван гигантски октопод, който направо си “крещи” за снимка с него. Няма как да не са ви попадали летни кадри от това заведение – изключително фотогенични и забавни са, затова не забравяйте да се отбиете при следващата ви разходка до там.

6. SILISTAR BEACH

Силистар е един от най-красивите заливи на нашето Черноморие и всеки път го посещавам с огромно удоволствие – спокойно море, бистра вода и ситен пясък. Намира се на 5 км. южно от любимия Синеморец и е почти преди границата ни с Турция. Точно там, по средата на плажната ивица, са изработили красива дървена люлка, напомняща на тези от по-далечни дестинации – Бали и Малдивите.

Tips&Tricks:
Ето няколко съвета как кадрите ви от там да приличат на картички:
⁃ Снимайте люлката с изглед към морето, а не към гората;
⁃ Отдалечете се от обекта достатъчно и се постарайте да го позиционирате в средата на екрана;
⁃ Изравнете хоризонта;
⁃ Опитайте се да не включвате други хора в снимката – през деня това е почти невъзможно, но ако изчакате следобедните часове, със сигурност ще ви се получи.

Трябва да имате предвид, че тази година липсват заведения на плажа – чадъри, шатри и шезлонзи също. Носете си напитки и нещо за хапване, особено ако планирате да останете през целия ден.

Надявам се, че статията ви е била интересна и полезна! Поздрави и много прегръдки от мен!

XOXO
signature

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не искате да пропуснете някой мой пост?
Регистрирайте своя email адрес тук, за да получавате известия при всяка нова статия.

Previous
Тенденциите при дамското бельо
ТОП 6 “INSTA SPOTS” НА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ